Motocross

 
I helgen gick den första delävlingen av motocrossens SM-serie av stapeln i Uddevalla.

 

 

Film från klassen 125U hittas här

 

 
I MX2 blev det norskt i topp. Båda heatens överlägsne segrare blev Even Heibye och hans landsman Magne Klingsheim slutade tvåa. Bästa svensk blev Jesper Jönsson med två tredjeplatser och därefter hans bror Pontus på fjärde. Femma slutade Eddie Hjortmarker och regerande mästaren Kalle Olsson körde in på en total 6e plats.

 
I MX1 vanns första heatet relativt enkelt av Filip Bengtsson. I andra så blev han och några andra förare dock diskade på grund av en mycket omdiskuterad gening. Heatet vanns iallfall av Rickard Sandberg som övertog ledningen av Kim Lindström med bara ett fåtal kurvor kvar innan mål. Lindström kunde dock vinna totalt med två andraplatser, före Sandberg, Remi Nyegaard, Marcus Norlén och regerande mästaren Filip Thuresson som hade problem med sin axel och kunde inte göra sig själv rättvisa.

 
//Ljungström Mx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Partners

Lyckebäcks montage


Facebook