Motocross

 
Ulricehamn höll i helgen den fjärde deltävlingen av motocross-SM. I 125-SM, eller U17, segrade för tredje deltävlingen i rad den regerande mästaren Alvin Östlund.
 

 
I söndagens första finalheat var det i början Jimmy Wicksell som hade kommandot, men snart var Östlund i rygg och kunde ta sig om och vinna med god marginal. WIcksell kunde ta hand om andraplatsen före Benjamin Ramdahl, Felix Harling och Alexander Ahl. William Andersson som var med bra i början fick problem med hojen och blev tvungen att gå in i bandepå, men körde sedan snyggt upp sig från sista placering till 11a i mål.
 
I andra heatet var det istället Andersson som drog med Östlund tätt efter. Dessa två låg sedan nästan jämsides hela heatet, men Andersson höll igen och kunde ta sin första heatseger för året. Trea blev Ramdahl före Wicksell och Harling.
 
I totalen drygar Östlund ut sin ledning före Wicksell och Andersson.
 
//Ljungström Mx

Partners

Lyckebäcks montage


Facebook