Motocross

 
I helgen kördes den tredje deltävlingen av SM i motocross i Tibro. Här kommer en film – ett samarbete mellan Ljungström Mx och Ridestore.com:

 

 

Glöm inte att titta på filmen från U17! Klicka här…

 
I MX2-klassen segrade Kalle Olsson med en första och en andraplats. Som tvåa och trea hittar vi två norrmän: Magne Klingsheim och Lasse Christoffersen. En tredje norrman, Even Heibye som ledde totalsammanställningen innan helgen, tvingades bryta första med maskinproblem men kom igen i andra med en solklar vinst. I totalen går istället Klingsheim upp i ledning.

 
I MX1 gjorde Filip Bengtsson två starka insatser och kunde ta en dubbelseger. Därefter följde Rikard Sandberg och Kim Lindström, som tog varsin andra och tredjeplats. I totalen så fortsätter Lindström att toppa före Filip Bengtsson – som har ett nollat heat efter diskningen i Uddevalla.

 
//Ljungström Mx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Partners

Lyckebäcks montage


Facebook